04/03/18 11:23
(http://regiona.bg/)

За близо 200 000 лв. „Благоевград фест” извършва информационно и медийно обслужване на кмета и общинската администрация в Благоевград

За 199 186.56 лв. новата фирма „Благоевград фест”ЕООД ще извършва информационно и медийно обслужване на кмета и общинската администрация в Благоевград.

Възложиха на новата общинска фирма втората обществена поръчка. Тя е обявена на 27-и март 2018 година и е свързана с договаряне без публикуване на обявление за поръчка.

Поръчката се възлага от публичен възложител-кмета на общината на юридическото лице „Благоевград фест“ЕООД.

Първата обществена поръчка бе за сумата от 349 525.08 лв. и се отнасяше за „Организиране на пътувания в страната и чужбина, осигуряване на самолетни билети за нуждите на Общинска администрация Благоевград, хотелски резервации/ настанявания, организиране на мероприятия за нуждите на Община Благоевград“.

Както ИА Региона писа в края на ноември, миналата година се създаде еднолично дружество с ограничена отговорност „ Благоевград фест“. Дружеството бе създадено тъй като от отзел „Култура“ нямали възможност да осъществяват всички дейности по организацията на различните културни и обществени мероприятия.

Материалът За близо 200 000 лв. „Благоевград фест” извършва информационно и медийно обслужване на кмета и общинската администрация в Благоевград е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване