04/03/18 10:07
(http://regiona.bg/)

Куриоз! Мъж се опита да прегази полицаи

Двама съпрузи, нападнали полицаи, са задържани в ареста на РУ-Нова Загора. Жената се нахвърлила на униформените, а мъжът ѝ се опитал да ги прегази.

Вчера около 15 и 50 часа, на улица „Цар Освободител“, автопатрул спира лек автомобил „Мерцедес Е 320“, управляван от 34-годишния Г.С. от Раднево. Униформените установили, че шофьора е с отнета книжка и кара колата в срока на принудителната административна мярка.

Полицаите започнали да свалят регистрационните номера на колата, когато 37-годишната К.Г., излязла от автомобила, започнала да сипе обиди срещу тях и да ги дърпа, което наложило задържането ѝ.

В същото време, възползвайки се от ситуацията, Г.С. се качил в колата и я насочил към униформените, застрашавайки както тях, така и останалите участници в движението. Мъжът успял да се укрие в квартал „Шести“, където малко по-късно е засечен и задържан, пише нюз.бг.

По случая е образувано бързо производство, работата по документирането му продължава под наблюдението на прокуратурата. Сн. илюстративна

Материалът Куриоз! Мъж се опита да прегази полицаи е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване