04/05/18 12:44
(http://www.cross.bg/)

Георги Свиленски: През 2016 година кметът Генади Събков е сезирал Прокуратурата за нередностите, които бяха показани от ГЕРБ

/КРОСС/  На 24 юни 2016 година кметът Генади Събков е сезирал Прокуратурата за всички нередности, които бяха показани от ГЕРБ. Това каза на брифинг в Народното събрание депутатът от БСП Георги Свиленски по повод обвиненията на ГЕРБ за „Мездрагейт“, предава Фокус. „Човекът, когото те обвиняват, е бил този, който е посочил проблемите и е сезирал Прокуратурата във Враца срещу действията на две фирми и общинската администрация“, заяви той. „Няма да коментирам грозната и некоректна схема, която е раздадена на ГЕРБ. Те дават схема, за да не се показва истинският проблем на обществото- увеличението на цената на електроенергията“, посочи Георги Свиленски и уточни, че в схемата роднински назначения няма. „Тяхната схема няма нищо общо със схемите, които разпространявахме ние. При нас фактите бяха сигурни и проверени“, каза още депутатът от БСП.  
Публикувана на 04/05/18 12:44 http://www.cross.bg/gerb-prokyratyrata-svilenski-1571903.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване