04/05/18 16:41
(http://www.cross.bg/)

Министърът на икономиката Емил Караниколов и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще вземат участие в „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус”

/КРОСС/На 19 април 2018 г. в хотел Маринела ще се проведе четвъртото издание на „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА - Успехът на фокус" - целодневно бизнес събитие, организирано от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club. Инициативата се провежда под патронажа на Валери Симеонов, Заместник министър-председател по икономическата и демографската политика. Участие във форума и вечерната церемония ще вземат още: Росица Димитрова, заместник-министър на труда и социалната политика; д.ик.н. Янка Такева, председател на СБУ; Венцислав Караджов, председател на Комисията за защита на личните данни, проф. д.т.н. инж. Николай Вълканов;Севдалина Василева, член на Управителния съвет и изпълнителен директор на Fibank; Георги Руков, директор „Бизнес развитие" в Кредисимо АД; Ростислава Павлова, изпълнителен директор на „Пуратос България". Форумът, който ще се проведе от 9:30 часа сутринта на 19 април, е разделен на три основни панела:I. Икономика на хората - бизнес и държава ще начертаят мерки за развитие на икономиката в условията на кадрова криза. Какво е мястото на образованието в професионалната реализация на човешкия ресурс и кои са задължителните промени за адекватната образователна роля в този процес. II. Изграждане и утвърждаване на работодателска марка /Employer branding/. Ще бъдат изнесени лекции с добри практики за изграждането на работодателска марка и иновациите в областта на привличане и задържане на кадри. III
Публикувана на 04/05/18 16:41 http://www.cross.bg/razvitie-zashtita-tryda-1571923.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване