04/05/18 08:23
(http://regiona.bg/)

По какво ги избираме? Ето защо мъжете в парламента ахнаха…

Нова депутатка от партия „Воля” положи клетва и стана част от Народното събрание. Елена Алексиева зае мястото на Нина Миткова като представител на пловдивски избирателен район. Хубавата Елена предизвика сериозен шум, тъй като мъжете ахнаха при влизането й в пленарната зала. Тя е съпруга на собственика на охранителна фирма Атанас Пешев.

По неофициална информация Елена Аксиева отказвала да стане депутат дълго време, тъй като родила бебе през 2017 г. В мрежата могат да се намерят атрактивни нейни снимки, свързани с близкото й минало

А евродепутатът Николай Бареков пусна актулен коментар по темата в социалната мрежа:

Да ни е честита новата депутатка в българския храм на демокрацията. В случая от партията на МаГарешки. Гласувахте за евтин бензин и илачи – получихте и това в добавка. Нов щрих към пълната и безусловна деградация на политическия елит. На депутатката пожелавам да се развива интелектуално като слуша мъдрите съвети на бащата на българския модерен парламентаризъм Цицерон или просто казано чичко Цв. Цв. от родната милиция. Ако е по-старателна, може да вземе и един урок по география от леля Цвета – шефка на кочината.


.

Материалът По какво ги избираме? Ето защо мъжете в парламента ахнаха… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване