04/08/18 13:26
(http://regiona.bg/)

Ал. Янев и Благой Зулямски №1 в турнир по белот

Втори Великденски турнир по белот се проведе в село Крупник. Жителите на квартал „Овча купел“ сформираха за втора поредна година турнир по великденските празници. Мъжете, които се бяха събрали да направят един ден по-забавен и различен, тази година бяха много повече както и публиката беше по -многобройна.

Мъжете бяха събрали минимални средства, с които да се почерпят след турнира и да вдигнат наздравица за най- добрите картоиграчи в селото. Наградите бяха подсигурени от общината в лицето на общинския кмет Апостол Апостолов, който не забрави да направи купи за ентусиастите.
В оспорвана мисловна битка и много стратегически ходове победители станаха Александър Янев и Благой Зулямски.

Те показаха, че по- дълги години практика си казват своята дума, като победиха миналогодишните победители Йордан Терзийски- Терзията и Васил Тошев – Бенца, които останаха втори.Третото място остана за двойката Йордан Тошев и Антон Ташев.

Много смях и добро настроение съпътстваха турнира, в който победителите почерпиха всички събрали се приятели и се поздравиха за спортсменска игра и приятните емоции.

 

Материалът Ал. Янев и Благой Зулямски №1 в турнир по белот е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване