04/08/18 13:08
(http://regiona.bg/)

Черен Великден: Моторист се размаза в джип

Тежка катастрофа е станала преди минути във Враца. Мотоциклет с марка „Ямаха“ се е ударил в джип „Опел Фронтера“ с врачанска регистрация на ул. „Георги Апостолов“.
Посртрадал е мотористът – 46-годишният Димитър от Враца. Той е излязъл с висока скорост от района на жк Младост и е потеглил в посока центъра на Враца,съобщи bulnews.bg.
Малко след като излязъл на улицата, той е загубил контрол над мотора си и е започнал да се влачи по асфалта.

В този момент на около 100 метра от кръстовището джипът, също собственост на врачанин, е завивал вляво с мигач, за да се прибере в гаража. Моторът с бясна скорост се забива в задната част на високопроходимия автомобил. Свидетелство за светкавичното движение на мотоциклета е дългата ивици, която е оставил след себе си, както се вижда на снимките.

Рокерът е тежко ранен, каската му е счупна и обляна в кръв. Кръв има и по целия район на неговото падане.

На мястото на инцидента са пристигнали две линейки и две коли на полицията. Първият спешен екип е оказал незабавно бърза помощ на пострадалия и след това той е транспортиран до МБАЛ „Христо Ботев“.

Униформените са направила алкохолна проба на шофьора на джипа, която отчела отрицателен резултат.
Движението в района на инцидента е затруднено. Шофьорите, които възнамеряват да използват този маршрут, да се движат с повишено внимание.

Материалът Черен Великден: Моторист се размаза в джип е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване