04/09/18 10:37
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Голямото завръщане: ТИР и „Ситроен“ се удариха преди Благоевград и още…

ТИР на плевенска фирма превозващ безалкохолно се удари в „Ситроен“ на ГП Е-79 на влизане преди Благоевград. От удара се  е спукал резервоара на камиона марка „ДАФ“. По „Ситроена“ има материални щети в предната част на автомобила.  Според думите на водача на ТИР-а, който се движи в посока Кулата, идващият отсреща автомобил се е ударил в него. По пътя имаше изтекла нафта от големия камион. На място бяха екип на пожарната и КАТ. ТИР-ът е край пътя и е със спукана и извита джанта на една от гумите на влекача. Шофьорът беше поставил сапун в спукания резервоар, за да не тече повече нафта. Цяло щастие е, че не е станало по-голямо произшествие, няма пострадали само материални щети. В този час движението е изключително интензивно по ГП Е-79. Някои  пътуващи   в посока София предпочитат стария път, но и там движението е много натоварено. В квартал „Струмско“ се получават частични задръствания.

 

Материалът /Видео/ Голямото завръщане: ТИР и „Ситроен“ се удариха преди Благоевград и още… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване