04/10/18 10:56
(http://budnavarna.bg/)

Марешки предупреди Брюксел: Унгария даде знак за голяма промяна

Унгарците за пореден път дадоха много ясен знак на Европейския съюз. Категоричната победа на партията на Виктор Орбан затвърждава тенденцията за предстояща голяма промяна в начина, по който се управлява и съществува Европейският съюз.

Това предупреди депутатът Веселин Марешки, който е лидер на „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание.

„Ние от „Воля“ също споделяме тези ценности – искаме да има Европа на нациите, не на чиновниците, Европа на силното лидерство и възраждане на патриотизма. Грешната мигрантска политика, опитите на Брюксел да диктува на страните, вместо да се търси разбирателство, да се отсеят наистина важните проблеми на Съюза, за да се справяме с тях, а не да се измислят „врагове“ и несъществуващи казуси, с които да се отклонява общественото внимание – всичко това приключва“, убеден е българският политик.

Той е сигурен, че след евроизборите догодина, Европейският парламент щял да има съвсем друг облик и щяла да бъде сложена точка на слабото лидерство и на погрешните политики.

„Изборите в Италия, в Унгария… това е само началото“, подчертава Марешки.

Материалът Марешки предупреди Брюксел: Унгария даде знак за голяма промяна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване