04/11/18 16:49
(http://www.clubz.bg/)

"Левски" постави в шах ЦСКА-София за Купата

"Левски" направи голяма крачка за класиране на финал за Купата на България с 2:0 срещу ЦСКА-София в първия полуфинал. "Сините" гостуваха, което означава, че попаденията им имат още по-голяма стойност.

Реваншът е след две седмици.

Серджиу Буш заби и двете попадения след подавания на Габриел Обертан в 7-ата и 46-ата минута. Румънецът има два гола с екипа на ЦСКА срещу "Левски". А днес той можеше да запише хеттрик, удари греда от чиста позиция след почивката.

Двубоят премина спокойно поне на терена, а съдията Ивайло Стоянов не допусна големи грешки.

В рамките на броени дни ЦСКА-София загуби от "Лудогорец" за първенство и от "Левски" за Купата и е поставен в тежка ситуация и в двете надпревари. Днес треньорът Стамен Белчев не можеше да разчита на няколко основни футболисти, начело с Фернандо Каранга, Кирил Десподов и Станислав Манолев. И това пролича.

А заместникът на Каранга - Едвин Джеси, получи контузия през първото полувреме.

В същото време "Левски" изпълни отлично замисъла на своя треньор. "Сините" се справиха добре в защита и се възползваха от две от няколкото положения, които създадоха. Делио Роси записа първата си победа срещу ЦСКА-София.

Очаквайте подробности.

Публикувана на 04/11/18 16:49 http://clubz.bg/66545-levski_postavi_v_shah_cska_sofiq_za_kupata

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване