04/11/18 06:45
(http://regiona.bg/)

Преди вечното дерби ЦСКА-Левски, стратегът от Мировяне с култов коментар…

Този мач е по-различен, турнирен. Не е като за първенство. ЦСКА и Левски се гръбнакът на българския футбол. Това заяви пред БНТ часове преди вечното дерби за Купата на България Димитър Пенев.

„Един твърд хикс беше добре дошъл за нас“, коментира Пената за отминалия мач на „червените“ с Лудогорец, който отборът на сърцето му загуби с 2:3.

„Ще върнем колелото на много наши фенове на 70-годишния юбилей на ЦСКА. Стадионът трябва да се напълни, за да се върнат старите спомени“, каза още Стратега от Мировяне.

Димитър Пенев засегна и темата за националния отбор, като направи сравнение с отбора, който той водеше по времето на Стоичков. „Сега на пръстите на еднат аръка не можем да изброим футболистите, които играят в големи отбори. Има няколко в Русия, другите са резерви. Има амбиция, но тя не се вижда на терена, а е на треньорите“, заяви той.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Материалът Преди вечното дерби ЦСКА-Левски, стратегът от Мировяне с култов коментар… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване