04/12/18 09:28
(http://regiona.bg/)

Бизнесменът Славейко Димитров се настанява в топ центъра на Благоевград, ето какво готви…

Бизнесменът Славейко Димитров стяга да открие ново заведение за бързо хранене насред центъра на Благоевград.Работници усилено освежаваха стените и редяха масите в бившето заведение под НТС в центъра на града.

Преди време там имаше подобно заведение, което беше доста оборотно и се хранеха много хора, но го затвориха и така центърът на Благоевград остана без бистро за бързо хранене.

Славейко Димитров и сина му Васил стопанисват заведение в началото на алеята за парк „Бачиново“, както и две заведения в покрайнините на града.

Работещите благоевградчани в институциите, разположени на площада от доста време се оплакват, че няма къде да се хранят в близост до работата си. Най-после помещението е взето от известен ресторантьор, който му прави усилен ремонт и в скоро време ще бъде открито. Извършват се последни довършителни работи по терасата и вътре в помещението.

Очаква се новите собственици да предложат приятна обстановка и нормални цени.

 

Материалът Бизнесменът Славейко Димитров се настанява в топ центъра на Благоевград, ето какво готви… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване