04/12/18 06:34
(http://regiona.bg/)

Запалянковци изригнаха: УЕФА е мафия заради дузпата извела Реал Мадрид до полуфинал

 

След снощното зрелищно дерби между Ювентус и Реал Мадрид, което прати на полуфинал Белият балет след оспорвана дузпа. Футболните запалянковци от цяла Европа, а и България изригнаха в социалната мрежа. Най-често споделяни са изрази от сорта :“УЕФА е мафия“ дори се създаде такава група Мафията УЕАФА.

Медхи Бенатия от Ювентус и Лукас Васкес от Реал (Мадрид) също взеха отношение по ситуацията със спорната дузпа в добавеното време на четвъртфиналния реванш от Шампионската лига между два тима. Двамата бяха главните лица при положението, което накара съдията Майкъл Оливър да посочи бялата точка. Кристиано Роналдо вкара дузпата за „белия балет“ и така испанския тим си осигури загуба с 1:3, това позволи на кралския клуб да се класира за полуфиналите.

 

“Реал (Мадрид) е страхотен отбор, но винаги, когато има някакво съприкосновение в наказателното поле, те получават дузпа и Роналдо бележи. Аз заобиколих Васкес и избих топката. Той просто падна, защото нямаше какво друго да направи, пише блиц спорт. Може да видите как топката отскача от крака ми и сменя посоката на движение. Да се отсъди подобна дузпа е абсурдно. През миналата година същото се случи с Байерн. В този случай ние сме жертва на обстоятелствата, но в същото време се гордеем от това, което показахме в този мач”, заяви Бенатия.

 

Материалът Запалянковци изригнаха: УЕФА е мафия заради дузпата извела Реал Мадрид до полуфинал е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване