04/12/18 07:57
(http://budnavarna.bg/)

Избират кой да вози пътници между Варна и Суворово

снимка: Будна Варна

Фирма, която в следващите пет години да осъществява обществения превоз на пътници между Варна и Суворово, търсят от кметската администрация в малкия град, научи BudnaVarna.bg.

Става въпрос за експресната линия от Варна до Суворово и за тази в областната посока, минаваща през село Николаевка. По първото направление часовете на тръгване от Суворово са 8 и 15, а в от автогарата във Варна – в 11:40 и 17:10 часа.

Автобусите по линията през Николаевка потеглят от Суворово в 7:30 часа и в 13:40 часа, а от автогарата във Варна – в 11 часа и в 16 часа.

В конкурса могат да участват всички физически и юридически лица, регистрирани като търговци, както и техни обединения, които притежават лицензия и други документи по Закона за автомобилните превози. Крайният срок за подаването на предложенията изтича в 15 часа на 11 май тази година.

Всеки кандидат може да бъде класиран успешно съобразно автобусния парк, с който участва и с един основен автобус. Маршрутните разписания ще се изпълняват с автобуси категория М 2 и М 3, клас В – с до 22 места за седящи пътници.

Материалът Избират кой да вози пътници между Варна и Суворово е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване