04/12/18 10:06
(http://regiona.bg/)

Ученици от Езиковата гимназия в Благоевград с награди от надпреварата „Аз мога тук и сега“

Гимназисти от ЕГ „Акад. Людмил Стоянов“ в Благоевград премериха сили в националното състезание по чужди езици „Аз мога тук и сега“. Надпреварата се проведе преди дни в Девин.

Никол Хайтова, Магдалена Танчева, Биляна Радева и Веселина Балабанова от 12 б клас, както и Стефани Бачева, Ралица Манолова, Лиляна Терзиева и Александра Йорданова от 12 а клас прекрасно представиха зрелостниците на гимназията, като Маги и Никол се класираха на финала на състезанието и получиха специални награди.

Таня Сердарова, Христина Цонкова, Ангел Георгиев, Теодора Малчова, Михаела Смилкова и Моника Добринова се състезаваха в останалите категории – 9, 10 и 11 клас, като финалистка стана Хриси Цонкова от 10 а клас.

„Изключително се гордеем с представянето на Славчо Балабанов от 8 б клас, който стана национален шампион в неговата възрастова група – 7-8 клас.Това е поредното отлично представяне на учениците, изучаващи английски език като първи чужд език, в нашето училище. Бъдете още по-ентусиазирани и успешни“,коментираха от ръководството на училището.

Материалът Ученици от Езиковата гимназия в Благоевград с награди от надпреварата „Аз мога тук и сега“ е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване