04/13/18 07:29
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Справедливост? „Туристическият агент“ Спас-Александър от Кочериново, ето с каква присъда…

В четвъртък Спас Василев получи 7 месеца условна присъда за обвинения в измами във Facebook.

„Спас Василев е един изключително интелигентен човек. Съжалява за случилото се“. Това заяви в предаването „Здравей, България“ по Нова Тв проф. д-р Георги Ценев, адвокатът на мъжа от Кочериново, който подведе десетки хора с невалидни самолетни билети.

„Негови приятели събраха по 100-200 лева и ми преведоха 2 000 лева, за да мога да възстановя парите“, коментира защитникът на Спас.

Той беше категоричен, че клиентът никога повече не би си позволил да застане на подсъдимата скамейка.

Случаят стана известен в края на миналата година, когато десетки хора се оплакаха, че са купили, но не са получили самолетни билети. Продажбата ставала във Facebook през фалшив профил.

Зад него стоял Спас Василев, който убеждавал жертвите си да му преведат пари в замяна на изгодни самолетни билети. Сред хората, заблудени от Василев, са и личности от българската култура и политика.

Материалът /Видео/ Справедливост? „Туристическият агент“ Спас-Александър от Кочериново, ето с каква присъда… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване