04/13/18 09:20
(http://regiona.bg/)

Звезди: Благоевградски бизнесмен се нареди до Анджелина Джоли на червения килим

Благоевградският бизнесмен Валери Поповски с прякор Вальо Банана прегърна през рамо холивудската звезда Анджелина Джоли.Това стана факт по време на воаяжа му в британската столица Лондон.
Част от разходката му включваше и посещение на известния музей на восъчните фигури на Мадам Тюсо.

В този музей можеш да станеш за секунди звезда и да дефилираш на червения килим, да си под ръка с големи звезди като Никол Кидман, Риана, Леонардо ди Каприо и други знаменитости.
Благоевградчанинът В. Поповски избра и той да стане част от звездния елит като се щракна с Анджелина Джоли. Снимката е уникална, едно към едно, изглежда че наистина се е снимал с голямата звезда.

Явно бизнесменът от Благоевград харесва американска актриса, известна с активната си позиция и благотворителните си акции по ред наболели хуманитарни въпроси,тъй като традиция е посетителите в музея да се снимат с прословутата фигура на Мерелин Монро и Доналд Тръмп. Явно Поповски си запазва правота за това при следващото посещение…

 

 

Материалът Звезди: Благоевградски бизнесмен се нареди до Анджелина Джоли на червения килим е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване