04/13/18 11:54
(http://regiona.bg/)

Милен Радуканов: Ако сме всички заедно – отбор и публика, нищо не пречи да спечелим 3 мача за 10 дни

Три много важни домакински мача предстоят на ОФК Пирин в предстоящите 10 дни. Днес, орлетата домакинстват на Славия от 20:00 на ст. Христо Ботев в пряк двубой за спасение или място в Европа.
Във вторник, от 17:30, пиринци играят отново у дома срещу Черно Море Варна, а следващата неделя посрещат Витоша Бистрица, отново в 17:30.

„Много важни мачове за нас, както и за съперниците. Ако сме всички заедно – отбор и публика, нищо не пречи да ги спечелим и осигурим участието на Пирин в Първа Лига и през следващия сезон. В най-добрия ни мач до сега, срещу ЦСКА-София, бяхме заедно и вдъхновени момчетата играха на много високо ниво. Дано и утре да е така.“, обясни на вчерашната си пресконференция Милен Радуканов.

В състава на Пирин е много вероятно да попадне талант от набор 2003, който успя да впечатли треньорския щаб през седмицата, пише пиринфк.ком.

„Имаме малко проблеми – с Петър Христов и Тодор Паланков, но ще вземем 19 души на лагер, и който е готов ще влезе в игра“, каза още специалистът.

Двубоят ще се ръководи от варненския рефер Драгомир Драганов.

Вероятни състави:

Пирин Благоевград: Георгиев, Чапов, Сандев, Ничев, Попев, А. Костадинов, Хендерсън, Рения, Пр. Йорданов, Кирилов, Боджадж.

Славия: Стергиакис, Буров, А. Христов, Ст. Велков, К. Велков, Ст. Велев, Карабельов, Ив. Димитров, Минчев, Г. Иванов, Чунчуков.

Материалът Милен Радуканов: Ако сме всички заедно – отбор и публика, нищо не пречи да спечелим 3 мача за 10 дни е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване