04/15/18 09:15
(http://budnavarna.bg/)

Варна се включва днес в международната инициатива „С велосипеди срещу зависимостите“

Варна ще се включи днес – 15 април в международната инициатива „С велосипеди срещу зависимостите“. Сборният пункт е „Козриката“, а часът 10:45.

Целта е да се насочи вниманието на обществото към проблемите свързани с вредните влияния създаващи пристрастяване – цигари, алкохол, наркотици, хазарт, а към тях искаме да добавим зависимостта към устройства (смарт, телевизия, компютри) и застоялия начин на живот.

„Елате, за да обиколим заедно Морската градина, да поговорим за зависимостите и да видим кои ще спечелят награди“, зоват организаторите от Влоклуб Устрем.

За участващите ще разиграем Томбола с 10 награди, а най-голямата ще е Велосипед на стойност над 500 лева. Дошлите най-рано на събитието, ще получат подарък светлоотразителни жилетки.

Инициативата се провежда в 57 града на Гърция, Турция, Грузия, Азербайджан и Кипър по инициатива на Зеленият полумесец. Организатор за Варна е Велоклуб Устрем в партньорство с Българският младежки червен кръст – Варна.

Материалът Варна се включва днес в международната инициатива „С велосипеди срещу зависимостите“ е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване