04/15/18 08:49
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Възпитаник на Математическата гимназия в Благоевград представи стихосбирка, споделя: Не съм поет, срещнах поезия, която не беше написана

Възпитаникът на Математическата гимназия в Благоевград Радослав Александров представи дебютната си стихосбирка „Мечтите на един глупак“.

“Аз не съм поет, просто срещнах поезия, която не беше написана”, каза младият писател пред гостите в Градска художествена галерия-Благоевград.

„Мечтите на един глупак” разказват за това как да потърсиш себе си отразен в мечтите на младостта, да се познаеш в копнежа по любовта, да израстваш сред несигурните надежди и недостижимите мечти, да опознаваш света, очарован и разочарован едновременно, да имаш силата да се
самосъздаваш.

Радослав Александров е роден през 1999г. в Благоевград. Възпитаник е на Природо-математическата гимназия „Акад. С. Корольов“ в Благоевград.

 

 

Материалът /Видео/ Възпитаник на Математическата гимназия в Благоевград представи стихосбирка, споделя: Не съм поет, срещнах поезия, която не беше написана е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване