04/15/18 06:18
(http://regiona.bg/)

Пиян се заби в такси на „Ал. Стамболийски“ в Благоевград, откриха тялото на млад мъж в квартира

63-годишен шофьор на такси е с травма на главата след катастрофа в Благоевград, 67-годишен пък е в реанимация след преобръщане на трактор край Симитли.
Към 6 часа тази сутрин на улица „Ал. Стамболийски“ лек автомобил „Ситроен Ксара“, управляван от 54-годишен водач, излиза от ул. „Полковник Дрангов“, отнема предимството на такси „Шевролет“ и го блъска.
С травма на главата водачът на таксито е транспортиран до МБАЛ, пробата с полевия тест на водача на „Строен”-а е отчела 1.3 промила. Пияният шофьор е задържан е за 24 часа. Той отказал кръвна проба, тази на водача на таксито е отрицателна.

При друг инцидент 67-годишен мъж от Симитли е приет в реанимация с фрактура на над десет ребра след инцидент с малък трактор над града снощи. В 18.40 часа в събота е получен сигнал за пострадал мъж в землището на село Тросково,съобщи бгнес. В.Д. управлявал малък трактор, с който орал нива. Преминавайки през наклон тракторът започнал да се накланя, 67-годишният му водач скочил, но се оказал под него. С линейка на филиала на спешната помощ в Симитли е транспортиран до МБАЛ-Благоевград. Мъжът има над десет счупени ребра, настанен е в отделението по реанимация. Инцидентът се изяснява от служителите на полицията в Симитли.

И още един случай от изминалата събота. Тялото на 32-годишен мъж бе открито в квартира в Благоевград. Мъжът е починал още преди Великден. Назначена е аутопсия за установяване причините за смъртта му. Сигналът за починалия е подаден към 19.30 часа в събота от улица край СОУИЧЕ, мъжът бил на квартира, хазяйката му го потърсила, за да си плати наема. Оказало се, че е починал преди повече от десет дни. Според близките му тренирал бодибилдинг.

 

Материалът Пиян се заби в такси на „Ал. Стамболийски“ в Благоевград, откриха тялото на млад мъж в квартира е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване