04/16/18 12:54
(http://regiona.bg/)

Аутопсията доказа: Причините за смъртта на Павел са…

Остра сърдечна и дихателна недостатъчност в резултат на високо кръвно и увреден черен дроб е причината за смъртта на 32-годишния благоевградчанин Павел Ангелов, който бе открит мъртъв в квартирата си.
При аутопсията, която бе извършена от съдебния медик д-р Яни Златин, е установена хипертрофия на миокарда и силно увеличен черен дроб – 3 пъти по-голям от нормалното, най-вероятно след злоупотреба с токсични вещеста.

Дали става въпрос за алкохол  в комбинация с марихуана, или друг вид стимуланти ще стане ясно от изследванията на пробите, които са иззети от  тъканите, пише струма бг.

Трупът бе открит в напреднал стадий на разложение в събота вечерта в кооперация на ул. „Калиманци“ № 1 до Колежа по туризъм.  Павел бил на квартира от два месеца и хазяйката отишла да прибере наема. След като никой не отворил, а от апартамента се разнасяла тежка миризма, се обадила на телефон 112 и на място пристигнали полицаи. Във връзка с мистериозната смърт на младия мъж, който бил мъртъв поне от седмица,  е образувано разследване в полицията под надзора на Районна прокуратура.

Материалът Аутопсията доказа: Причините за смъртта на Павел са… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване