04/16/18 10:50
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Невероятно, но факт! 5-ят етаж на МБАЛ Благоевград стана…

5-ят етаж на благоевградската болница се превърна в мини сметище.По целия етаж и стълбите са разхвърляни боклуци ,отпадъци, стари дрехи,фасове…А точно там е мястото, което трябва да блести от чистота и да бъде стерилно.Любопитно е,че за хигиената там се грижи почистваща фирма и тя е „Кедрон 7“.

За мръсотията в МБАЛ“ Благоевград сигнализираха наши редовни читатели.Репортер на ИА Региона отиде на място,за да се увери в твърденията.
И какво се оказа!? На петия етаж в болничното заведение бяха разхвърляни множество боклуци и беше пълно с фасове. В стая без врата се складират празни кашони, малкото помещение беше претъпкано с ненужни вещи.
Оказа се,че стаята се ползва за склад от фирмата, която почиства сградите, стопанисвани от МБАЛ Благоевград. Служителката е една и тя се грижи за чистотата на всичките сгради.

В болницата привидно изглежда чисто, но отвориш ли вратата към входа за петия етаж, попадаш на странна гледка…

Според закона в болниците е забранено да се пуши, поредната нарушена забрана е налице. Пред болничното заведение са поставени пепелници, за фасове и отпадъци , но интересното е,че от почистващата фирма са написали : „Не хвърляй тук“.

От управлението на МБАЛ Благоевград е гласувано доверие на фирма „ Кедрон 7“, а как тя чисти и прибира отпадъците преценете сами!

Материалът /Видео/ Невероятно, но факт! 5-ят етаж на МБАЛ Благоевград стана… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване