04/16/18 08:26
(http://regiona.bg/)

Жена от Пиринско бере душа в болницата след тежката катастрофа на АМ „Тракия“

Ресторантьорката от Сандански Павлина Кафтанова е сред ранените в тежката катастрофа на АМ „Тракия с автобус на „Юнион Ивкони“, в която загинаха 6-ма от пътниците. Трети ден П. Кафтанова е в реанимацията на болница „Св. Анна“. Тя е била приета в кома, но вече е изведена от тежкото състояние.

Синът ѝ и близките ѝ изпаднали в паника, след като в първия ден след катастрофа мобилният ѝ телефон е бил изключен, а те знаели, че тя е пътувала със същия автобус, който катастрофира. Веднага, след като разбрал за катастрофата, синът ѝ Веромир е звънял на мобилния ѝ телефон, но той бил изключен. След няколко неуспешни опита той успял да се свърже със спешните телефони, обявени за връзка от полицията, разказа Румяна Литарова от Сандански приятелка на пострадалата, пише струмабг.

Вчера от реанимацията на болница „Света Анна“ ранената Павлина се свързала със сина си и разговаряла с него. Казала е, че от вторник ще бъде изведена от реанимация и ще бъде настанена в друго отделение. Тя е с травми на главата и в коремната област.

Павлина Кафтанова живее в Сандански от 25 години, родом е от Стара Загора и е собственик на заведение „Сантали“ в курортния град. Заминала за Стара Загора в началото на миналата седмица, тъй като баща ѝ, който живеел в Стара Загора, починал наксоро и отишла за помена.

Материалът Жена от Пиринско бере душа в болницата след тежката катастрофа на АМ „Тракия“ е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване