04/16/18 04:20
(http://regiona.bg/)

Зодиакална прогноза: Раци парите са с вас, Везни не говорете с никой, Стрелци отделете време на любимия си

Хороскоп за 16 април 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес вече сте същински прагматици, никой и нищо не може да ви се опре, ще смятате баланси и данъци и на останалите. Ами поне разчистете, т.е. погасете всички сметки, ако все още имате такива.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Много ангажименти ще ви затрупат още от сутринта. Вие сте майстори на организацията, така че това едва ли ще ви притесни. По-скоро отчайващо е, че не можете да сте на всички места едновременно. Колко жалко, че не можете да се мултиплицирате.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес ще имате проблясъци на гениалност, но под въздействието на някой друг. Сами ще ви е трудно да се справите с каквото и да е и не защото не искате, просто такива са нещата в момента.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Сутринта е доста активна. Суматохата може да е пълна, но пък и финансовите възможности ще са доста добри, освен ако не се разпилявате по незначителни дела. Следобед ще имате възможност да се видите по-спокойно и да обсъдите нещата с другите.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес ще сте склонни да промените непоклатимата си до момента позиция. Много ще ви вълнуват политическите игри, чак ще ви се чудят хората около вас какво ви е прихванало.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Трудно ще се концентрирате върху сериозните неща. Днес ще ви се иска да избягате от многобройните си ангажименти. Вярвайте повече на вътрешния си глас и няма да съжалявате.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Опитайте да останете сами за няколко часа, да не говорите с никого. Това е добра практика за пречистване от излишни емоции. Добре ще ви се отрази.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес леко ще се справите с проблемите, които се изправят пред вас. Опитайте се да сте по-търпеливи и да проявите разбиране към хората, които схващат по-бавно. То се е видяло, че някои неща ще се правят по два пъти, тъй че – въоръжете се с търпение.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Имате настроение и всички около вас ще го усетят. Днес вие сте двигателят на нещата, не се оставяйте в чужди ръце, а действайте. И не пропускайте да отделите специално внимание на любимия човек.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Отпочинали и бодри започвате този ден, изпълнени с нови идеи и хъс да се справите с нещата по-добре от всеки друг. Рутината бързо ще ви върне на земята, но не позволявайте на ентусиазма да си отиде, с него определено се работи по-лесно.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Започвате деня с желание да направите много неща, само не си пилейте времето да обяснявате на околните намеренията си. Непременно прочетете пощата си, защото там може да ви чака наистина добра изненада.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес сте динамични, сякаш нямате нищо общо с вчерашния замечтан човек. Пред вас ще се отворят много нови възможности, не подценявайте нито една. Изследвайте ги внимателно и едва тогава действайте.

Материалът Зодиакална прогноза: Раци парите са с вас, Везни не говорете с никой, Стрелци отделете време на любимия си е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване