04/17/18 15:14
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Нинова пред обществеността в Благоевград: От тук започна обединението в ляво

Стотици посрещнаха с бурни ръкопляскания лидерката на БСП Корнелия Нинова в драматичния театър в Благоевград. След днешното заседание на Изпълнителното бюро на БСП тя се срещна с обществеността в града. Редом до нея бяха областният лидер на социалистите Валери Сарандев, общинският лидер Любен Милев, депутатите Николай Бошкилов и Богдан Боцев.

Пред пълната зала Нинова обясни, че структурите на АБВ са пожелали да си възстановят членството в БСП.

„Днес в Благоевград сложихме началото на обединение в ляво, голям ляв фронт. Нашите структури приеха обратно хората от АБВ – бившите наши другари, имаше и хора, които не са членували в партия“, заяви Нинова.

Тя сподели, че журналистка я е попитала дали не са усетили, че БСП идва на власт и и да искат да се облагодетелстват. Нинова и отговорила, че тези хора са се убедели, че БСП е автентична лява партия, истинска опозиция и каквото каже го изпълнява.

Материалът /Видео/ Нинова пред обществеността в Благоевград: От тук започна обединението в ляво е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване