04/17/18 08:27
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Няма такова нехайство! Минерална вода тече като река три месеца по улица “Христо Смирненски“ в Благоевград

Жители на ул.“Христо Смирненски“ в Благоевград се разбунтуваха срещу постоянен теч на минерална вода по улицата им.Според твърденията им това нещо продължава три месеца, а не се предприемат мерки за отстраняването на проблема.Жител на улицата направи снимки и видео на течащата вода и ги изпрати на страницата на общината в социалната мрежа.

Ето какво пише той: „ Изпращам снимки и видео материали от 3 месечния /01.2018г.-04.2018г/ постоянен теч на мин.вода по улица „Христо Смирненски“/района от „Владишкото“ до НХГ. Концесионерът на банята, г-н Ковачки не предприема никакви действия за отстраняването на проблема. В последните седмици единственото нещо което прави е да спира временно течащата вода от 8:00 до 17:00 часа/ работно време на община Благоевград /! Пускали сме няколко сигнала на тел. 073 884434 от името на живущите на ул.“Христо Смирненски“ да се предприемат някакви действия за решаване на проблема“.

След публикацията му някои се пошегуваха,че улицата се е превърнала в „малка Венеция“ , други пък отбелязаха,че хората трябва да са доволни,тъй като улицата им се мие с минерална вода.

Публикувахте от Mile Ole в 16 април 2018 г.

Публикувахте от Mile Ole в 16 април 2018 г.

Материалът /Видео/ Няма такова нехайство! Минерална вода тече като река три месеца по улица “Христо Смирненски“ в Благоевград е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване