04/18/18 23:20
(http://budnavarna.bg/)

Задържаха млади варненци с хероин и марихуана

снимка: Будна Варна

На ул. «Панайот Хитов», при извършване на полицейска проверка на мъж на 27 г. от с. Бенковски, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си две пакетчета, съдържащи кафяво прахообразно вещество, и пакетче с бяло вещество.

Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна за BudnaVarna.bg.

Направената експертна справка установява, че се касае за хероин с тегло 0,1 гр. и производно на амфетамин с тегло 0,02 гр. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

В ж.к. «Възраждане», при извършване на полицейска проверка на жена на 20 г., местна жителка, неизвестна на МВР, е установено, че същата държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,36 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Жената е задържана за срок до 24 часа.

В същия квартал, при извършване на полицейска проверка на мъж на 21 г., местен жител, неизвестен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 1,19 гр.

По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Материалът Задържаха млади варненци с хероин и марихуана е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване