04/19/18 06:06
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Жестоко: Ултраси на Левски раниха млада полицайка, може да загуби зрението на едното око!

Добра новина за ранената по време на снощното дерби между ЦСКА и Левски (2:2) съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов.

Операцията по спасяване на окото на пострадалата вчера полицайка е приключила успешно и вече няма опасност да загуби зрението си. Маринов подчерта, че бомбичката е била хвърлена съвсем умишлено срещу полицейските служители.

„40 човека бяха задържани вчера, образуване е досъдебно производство, издирват се и лица, които са били с маски по трибуните. Не е измислена система, която да ограничи вкарването на подобни опасни вещества, добави той.

Лекарят, оперирал 24-годишната полицайка, която пострада при снощното дерби между Левски и ЦСКА в София, е оптимист за нейното зрение. „Мога да кажа, че окото й ще бъде запазено”, каза пред bTV доц. Борислав Кючуков, началник на Клиниката по очни болести в ИСУЛ.

Жената бешe ранена от хвърлена бомбичка и е подложена на спешна операция в ИСУЛ, продължила над 2 часа.

„За тази тежка травма на дясното око операцията протече доста гладко”, допълни доц. Борислав Кючуков.

Полицайката се е намирала в един от входовете на стадиона заедно със свои колеги, а хвърлената бомбичка е счупила стъклопакета на вратата.

От около на полицайката е извадено 4-милиметрово стъкло.


Материалът /Видео/ Жестоко: Ултраси на Левски раниха млада полицайка, може да загуби зрението на едното око! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване