04/20/18 00:14
(http://budnavarna.bg/)

Иззеха различен вид наркотици от апартамент в Девня

снимка: Будна Варна

В гр. Девня, на ул. «Плевен» вчера, е спрян за проверка автомобил с водач на 25 г. от с. Цани Гинчево, обл. Шумен, и пътници – двама мъже от същото село и жена от Девня на 26, 24 и 22 г.

Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна за BudnaVarna.bg

В резултат на полицейските действия, от Г.Г. са иззети две пекетчета, съдържащи суха тревиста маса, и две пакетчета с кристално вещество.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,45 гр. и амфетамин с тегло 0,06 гр. При последвалите процесуално – следствените действия, в апартамент, използван от мъж от Девня, са намерени и иззети общо 1,72 гр. марихуана; 0,02 гр. амфетамин, пакетчета със следи от същата прахообразна субстанция и две електронни везни.

Работата по документиране и доказване на извършеното престъпление продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

По случая е образувано досъдебно производство. Лицата са задържани за срок до 24 часа.

Ден по-рано в гр. Варна, на ул. «Кап. Георги Мамарчев», при извършване на полицейска проверка на мъж на 38 г. от Варна, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо бяло вещество, и пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,74 гр. и марихуана с тегло 0,36 гр.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Материалът Иззеха различен вид наркотици от апартамент в Девня е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване