04/22/18 09:22
(http://regiona.bg/)

Абсурдите на здравеопазването в Благоевград: Ако те боли глава в събота трябва да го предвидиш в сряда иначе лошо…

Мария Костова от Благоевград потърсила помощ в спешен кабинет Благоевград снощи заради силни болки. Медиците и премерили само кръвното и препоръчали да си купи болкоуспокояващо. Трябвало също така да потърси и личния си лекар за оплакването.

Разочарована жената написа социалната група „Забелязано в Благоевград“ :
„Искам да изкажа възмущението си от спешния кабинет в поликлиниката… Отивам аз в събота вечерта в един часа със силни болки, и техният отговор беше, че е трябвало през изминалата седмица да си потърся личния лекар, тоест да предвидя, че в събота ще се почувствам зле. Единственото, което получих беше мерене на кръвно, въпреки че това нямаше общо с оплакването. Препоръката им беше да си купя аулин, беналгин, парацетамол, каквото си преценя… И ме пратиха да си ходя… Това ни е спешната помощ за съжаление!“
Това е поредният сигнал срещу лошото отношение на медиците в Спешен център в Благоевград, за който Ви информираме.
Веднага след публикацията на коментара се отвори дискусия от други потребители на групата засегнати от това, че не са получили качествена здравна услуга. Освен всичко това гражданите се оплакват, че в Благоевград няма и постоянно работеща денонощна аптека.

Росица Качариева написа:

Това със Спешната помощ трудно ще се оправи, но някой знае ли къде да се подаде жалба за това, че в града няма ни една денонощна аптека?! Това е Пълен абсурд!!!
Друга дама Цветелина Маркова разказа как се отнесли със сина и:
„Маре, какво да ти кажа…
Миналата седмица синът ми падна назад и си удари главичката …. Има и рана . Отидохме,промиха го оле мале… Пратиха ни да му направим снимка на главичката. След това занесох им резултатите и чаках 20 мин. Да обсъдят обяда си,защото беше 12 часа( време за обяд) Питах аз за какви симптоми да следя. Казаха ми евентуално за повръщане на фонтан и това беше. Но все пак колкото и бавно да се случиха нещата Някак си скалъпихме положението. Просто се молех да не покаже някой страничен симптом.“
Коментарите оставяме на вас за ситуацията в спешен кабинет Благоевград…

Материалът Абсурдите на здравеопазването в Благоевград: Ако те боли глава в събота трябва да го предвидиш в сряда иначе лошо… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване