04/22/18 06:35
(http://regiona.bg/)

Арестуваха лице, заподозряно за раняването на двамата полицаи на дербито ЦСКА- Левски

Полицията в София арестува лице, заподозряно за раняването на двама полицаи с бомбичка на мача Левски – ЦСКА по-рано тази седмица.

Предполагаемият извършител е задържан при операция на СДВР тази вечер. За момента от МВР не дават подробности за самоличността на задържания. Близки до разследването твърдят, че той е привърженик на футболен клуб Левски, съобщи БНР.

Полицията издирваше човека, който хвърли самоделна бомба и рани двама полицаи в началото на второто полувреме на мача Левски- ЦСКА, който се игра в сряда на Националния стадион „Васил Левски“. Следствие на взрива жена, служител на жандармерията, е в болница в тежки наранявания по лицето и очите. Неин колега, който също пострада при инцидента, вече е изписан и отново е на работа.

Инцидентът предизвика дебати по темата за футболното хулиганство, както и идеи за приемане на по-строги мерки за сигурност по стадионите у нас. сн.пик

Материалът Арестуваха лице, заподозряно за раняването на двамата полицаи на дербито ЦСКА- Левски е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване