04/24/18 21:21
(http://budnavarna.bg/)

14-годишен хванат с трева

снимка: Будна Варна

На кръстовището на улиците „Самарско знаме“ и „Свобода“ е извършена полицейска проверка на лице на 27 г., който доброволно предава пликче със суха тревиста маса.

Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна за BudnaVarna.bg.

Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че тревистата маса е марихуана с тегло под 1 гр., по случая е образувана преписка, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

В жк „Младост“, до търговски комплекс до бл. 124, е извършена полицейска проверка на непълнолетен, 14-годишен младеж от Варна, който доброволно предава пликче със суха тревиста маса.

Непълнолетното лице е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че се касае за наркотици – марихуана с тегло под 1 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

В Затвора във Варна, при извършване на проверка на лишено от свобода лице на 40 г., същия изхвърля на земята 3 пакетчета, сгънати по специфичен начин, които са иззети.

Направената експертна справка установява, че пакетчетата съдържат наркотици – марихуана с тегло под 1 гр., амфетамин с тегло 0,22 гр. и хероин с тегло 2,17 гр.

Материалите по случая са докладвани на прокурор при ВРП, образувано е ДП.

Материалът 14-годишен хванат с трева е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 04/24/18 21:21 http://budnavarna.bg/33297-14-godishen-hvanat-s-treva/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване