04/24/18 07:21
(http://budnavarna.bg/)

Морето „изплю“ розов делфин с годежен пръстен край „Кабакум“

Морето край „Кабакум“ „изплю“ на брега розова кутийка под формата на делфинче с годежен пръстен вътре На кутийката попаднало семейство от Варна, което се разхождало край брега. Двойката приела като знак от съдбата находката, но е амбицирана да открие собственика на кутийката и да я върне.

Ето какво споделиха хората:

„Вчера с мъжа ми отидохме на плаж на Кабакум, и случайно зърнах нещо розовичко до водата. Мъжът ми отиде да погледне какво е и донесе делфинчето с пръстена вътре. Бяхме потресени и много изненадани. Мисля, че морето го е „изплюло“, тъй като кутийката стоеше на края на вълната и беше мокра. Според нас това е някакъв знак, тъй като съвсем скоро обявихме в страницата си, че се занимаваме с организирането на годежи и това се случи. Надяваме се историята да е по-скоро позитивна и някой да си го е изгубил, отколкото да е бил изхвърлен или нещо подобно. Ще е много приятно, ако някой си го потърси. Нека да намерим собственика!“.

Ако някой търси пръстена с кутийката може да се свърже с хората във Фейсбук на Bonbon studio или да се обади на редакционният ни тел. 0888 53 26 24.

източник: Варна24

Материалът Морето „изплю“ розов делфин с годежен пръстен край „Кабакум“ е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване