04/24/18 11:43
(http://budnavarna.bg/)

Пламен П. Попов разкрива на варненци тайната на успеха в дебютната си книга „Предприемачът”

„Твоят успех е в твоите ръце! Във всеки от нас спи предприемач. Въпросът е да оставиш живота да го събуди или да поемеш отговорността за своето щастие.” – убеден е предприемачът Пламен П. Попов, научи BudnaVarna.bg.

Философията на успеха, историята на пътя от провала до върха, практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух – това ще разкрие авторът в представянето на първата си книга. Пламен П. Попов ще осъществи среща с публиката на 25-и април, сряда, от 19.30 часа, в Икономически университет, Варна, бул. „Княз Борис I” 77.

„Вярвай в себе си и действай!” – това е посланието в дебютната книга на Пламен П. Попов. „Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата. Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!” – пише Попов в книгата си.

Гостите на представянето ще разговорят с автора, ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема „Ефективната комуникация”, воден от самия автор и колегата му Ясар Маркос – международен обучител по личностно развитие. Всеки посетител, който закупи „Предприемачът“, ще получи и специален подарък – всички 12 онлайн обучения от „Университет за личностно развитие и предприемачество“ – 2017-а.

Пламен е социален предприемач, който има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първия си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. През 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“.

Материалът Пламен П. Попов разкрива на варненци тайната на успеха в дебютната си книга „Предприемачът” е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване