04/24/18 11:46
(http://budnavarna.bg/)

Пълнят 50 дка дупки

Рехабилитация на около 50 хил. квадрата пътна настилка във Варна предстои да бъде извършена от фирмите, които поддържат пътищата в града. Работата по пълненето на дупките стартира от днес в район „Одесос“ и по конкретно в частта, която попада в обхвата на бъдещата синя зона. Това заяви шефът на общинската дирекция по инженерна инфраструктура Петър Гърбузов, научи BudnaVarna.bg.

Общо в централния район ще бъдат рехабилитирани над 17 хил. квадрата. От утре започва работа в „Приморски“, където се очаква да бъдат запълнени 11 270 квадрата дупки. В сряда стартира работата и в селата. Започва се с Константиново и Звездица.

„Следващата седмица влизаме в „Младост“, „Владиславово“ и „Аспарухово“. Като „Младост“ и „Владиславово“ по предварителни данни имат по 7 хил. квадрата за рехабилитация, а в „Аспарухово“- 6 хил. квадрата. Във всяко село в общината ще бъдат запълнени по 1000 квадрата.“, посочи Гърбузов. Той допълни, че започва и частична рехабилитация на тротоарни настилки по райони.

Материалът Пълнят 50 дка дупки е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 04/24/18 11:46 http://budnavarna.bg/33272-palnyat-50-dka-dupki/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване