04/24/18 11:02
(http://regiona.bg/)

Фотооко: Съпругата на кмета на Симитли Апостол Апостолов – Мария се щракна с „готин вампир“

Съпругата на кмета на Симитли Апостол Апостолов- д-р Мария Апостолова се наслади на изпълненията в топ шоуто „Като две капки вода“. От години д-р Апостолова е фен на комедийния актьор Димитър Рачков, който е водещ на шоуто. Дамата не пропусна момента да се снима със своя любимец и да пусне снимката в социалната мрежа.

Веднага след публикацията заваляха коментари от фенове на Рачков. Врагове на талантливия комик пък веднага го нарекоха „вампир“. А д-р Апостолова им отговори : „готин вампир“.

„ Ако „вампир“ е диагноза, то не се съмнявайте, че кумата ми д-р Апостолова е изцерила това енергийно състояние на този уникален артист!“,коментира роднина на докторката.

В натовареното си ежедневие М.Апостолова намери време да посети шоуто като „Две капки вода“, излъчващо се всеки понеделник по ефира на национална телевизия.

Кметската съпруга от години е джипи в община Симитли и един от най-добрите лекари, известна е с доброто си отношение към стотиците си пациенти, както от град Симитли така и от околните села.

Материалът Фотооко: Съпругата на кмета на Симитли Апостол Апостолов – Мария се щракна с „готин вампир“ е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване