04/25/18 22:25
(http://budnavarna.bg/)

Автобус катастрофира, пострадаха двама души

снимка: Будна Варна

Няколко катастрофи са станали във Варна на 24 април, научи BudnaVarna.bg.

На бул. «Сливница» водачка на 52 г. от Варна предприема маневра за завой наляво, отнема предимството и блъска мотоциклет. Вследствие на инцидента водачът на 42 г. получава открита рана на бедрото, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота.

На бул. «Ян Хунияди» водач на автобус на 53 г. от Варна, поради неспазване на достатъчна дистанция, застига и блъска автомобил, който спира за пропускане на пешеходци на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента водачка на 34 г. получава контузия на корем, а пътничка в автобуса на 67 г. е с разкъсно – контузна рана на лицето. Двете жени са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

На пътя Варна – Добрич, водачка на 68 г. от Варна, при наличието на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», отнема предимството и блъска автомобил. Вследствие на инцидента водач на на 50 г. получава сътресение на мозъка и контузия на таза, а пътничка от същия автомобил на 50 г. е получила контузии на глава и ръка. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

Материалът Автобус катастрофира, пострадаха двама души е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване