04/27/18 07:06
(http://www.klassa.bg/)

Правят сайтове на 100-те национални туристически обекта

 Правят сайтове на 100-те национални туристически обекта. Българска уеб агенция ще изработи напълно безвъзмездно интернет страници на всички най-известни български музеи, паметници, пещери, върхове, крепости и много други забележителности. Това ще стане в рамките на национална кампания в подкрепа на българския туризъм и културното ни наследство, която ще се осъществи в партньорство с Българския туристически съюз.

Уеб агенцията ще изработи сайтове на онези туристически обекти, които нямат такива, както и нови, по-модерни уеб - страници на всички останали, които проявят интерес. За целта тя ще използва създадения от нейния екип онлайн инструмент Grind.Studio, който позволява лесното и бързо изграждане на разнообразни проекти в интернет.

Движението „Опознай България - 100 национални туристически обекта“ датира от далечната 1966 г. и има за цел всеки турист да се запознае с най-хубавите паметници на културата и природни забележителности в страната ни. То е възродено през 2003 г. от Българския туристически съюз и министъра на младежта и спорта с актуализиран списък на обектите. В рамките на движението всеки турист получава специална книжка, в която събира печати от посетените от него обекти и на база на това получава определени отличия и награди.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване