04/27/18 13:35
(http://regiona.bg/)

Шоуменът Слави Трифонов: Готвя промяна на политическата система с конкретни стъпки и в срок

Слави Трифонов: Готвя промяна на политическата система „Уважаеми сънародници, както бях обявил, аз поведох лични, индивидуални срещи с всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот“, разкрива в писмо до медиите Слави Трифонов, пише булнюз.

„Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н. Истината е, че сред тези българи, с които се срещам и работя, сред тях има хора, които могат да бъдат далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт.

Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива. Затова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги – доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров, ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система“, уточнява Слави Трифонов.

Материалът Шоуменът Слави Трифонов: Готвя промяна на политическата система с конкретни стъпки и в срок е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване