04/28/18 10:55
(http://regiona.bg/)

Контузиите и финансовите проблеми няма да спрат Пирин! „Орлетата“ отиват за трите точки в София

Отборите на Пирин (Благоевград) и Славия излизат един срещу друг в последен мач от група „А“ на втората осмица в Първа професионална лига. Двубоят ще се играе от 20:00 часа на стадион „Васил Левски“.

Милен Радуканов отново няма да може да разчита на оптимален състав. Костадин Ничев и Анти Рения са наказани, а Александър Башлиев е контузен. Най-сериозните проблеми на Пирин са в защита, докато напред отборът разполага с качествени футболисти като Преслав Йорданов и Радослав Кирилов.

Пирин в последните си 3 мача с „Белите“ има две загуби и едно равенство. Време е Пирин да прекъсне черната си серия срещу Славия.

Мачът на Пирин и Славия е след този между Витоша (Бистрица) и Черно море, което означава, че тимът от София ще знае дали се нуждае от победата, за да финишира на върха в група „А“ и да срещне втория от груба „Б“ – Локомотив (Пловдив). Ако останат втори, славистите ще играят срещу Септември (София), съобщава спортал.бг.

Въпреки тънките сметки на Славия, „орлетата“ ще играят за чест и победа, водени от „пиринския дух“.

Припомняме, че Пирин (Благоевград) ще се изправи срещу Етър в баражите за 11-14 място следващия уикенд в Търново, а реваншът ще е седмица по-късно в „непристъпното гнездо на орлетата“.

 

Вероятни състави:

СЛАВИЯ (4-2-3-1): Г. Петков; Шоколаров, С. Велков, К. Велков, Мба; Велев, Узунов; Г. Иванов, Милев, М. Цветанов; М. Ангелов
Старши треньор: З. Загорчич

ПИРИН (4-2-3-1): Георгиев; Чапов, Митев, Сандев, Попев; Хендерсън, Костадинов; Траянов, Боджадж, Р. Кирилов; П. Йорданов
Старши треньор: М. Радуканов

СЪДИЯ: Ангел Ангелов

Материалът Контузиите и финансовите проблеми няма да спрат Пирин! „Орлетата“ отиват за трите точки в София е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване