04/28/18 10:28
(http://regiona.bg/)

Могло и така да стане, удоволствие да гледаш български мач!

Удоволствие и наслада беше да гледаш последния мач на Левски с ЦСКА, сподели нашият читател Иван Донев.

Мъжът от дете е фен на футбола и когато има възможност винаги посещава мач на любимия си отбор. На зрелищното дерби, когато бе ранена полицайката ни изпрати снимки с коментари: „Разочарован съм от българските фенове какво не направиха, бомбички ли не хвърляха, съдията ли не замеряха, ужасно беше, а футболният мач уж бил семейно развлечение. Потресен съм едва ли ще отида втори път на мач.“

Въпреки разочарованието си на дербито миналата сряда решил отново да отиде и ето какво ни написа:

„Въпреки прехвалените мерки за сигурност не вярвах, че ще имат ефект, но пак реших да отида на мач. Този път останах очарован, първо преди влизане щателно не провериха, каквато правят и на европейските стадиони. По време на самия мач не хвърлиха ,нито една бомбичка, нито един предмет. Този път имаше много повече деца на мача, да вярно бяха с родителите си, но всички бяха спокойни. Значи могло и така да стане, да се сложи ред. Вярно полицейското присъствие беше засилено. Най-върлите фенове и от двете агитки бяха доста по-мирни, сигурно и фен клубовете са поработили затова. По-късно чух, че пак имало недоволни, тръгнали си по-рано да избегнат блъсканицата, и останали заклещени, органите на реда не ги пуснали да излязат. Този път се постараха всичко да е на европейско ниво. Първо трябваше да се изнесат феновете на Левски, а после на ЦСКА, ама ние по български не сме свикнали на организация. Но общото взето всичко беше наред. Дано да продължи и занапред да има такава дисциплина, за да може наистина да гледаме мачовете семейно без да се притесняваме за децата си“.

Материалът Могло и така да стане, удоволствие да гледаш български мач! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване