04/29/18 12:01
(http://regiona.bg/)

/ Видео/ Шампион по таекуон-до стана областен председател на АБВ в Пиринско, имал полезни качества за политическия терен

Очаквано шампионът по таекуон-до Росен Николов е новият областен председател на АБВ в Пиринско.Той бе избран днес на областна конференция на азбукарите в Благоевград, в която се включиха над 40 делегати от 10 общини.Николов до сега изпълняваше временно поста.

В партийния форум не можаха да се включат представители от Сатовча,Хаджидимово,Гърмен и Белица.За срещата дойдоха и председателя на АБВ Коста Проданов и председателката на младежкото обединение Любомира Ганчева.

„ Ние трябва да дадем новия път на тази наша изстрадала държава. Тук са хората, които могат да дадат ново начало.Не искаме да продаваме надежди,а да ги осъществяваме“,коментира Николов като запозна подробно с биографията си.

Лидерът на АБВ Коста Проданов подчерта, че Росен Николов не е с опит в политиката,но има качества, които са полезни на политическия терен.Той опроверха информацията от БСП,че десетки техни хора са се влели в редиците на столетницата,а се отнасяло само за двама души.

Общинският председател Владимир Елезов беше категоричен,че АБВ е най-демократичната партия и никой от централното ръководство не налага с кой да се прави коалиция.

Материалът / Видео/ Шампион по таекуон-до стана областен председател на АБВ в Пиринско, имал полезни качества за политическия терен е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване