04/29/18 12:02
(http://budnavarna.bg/)

Иво Мирчев е бил този с агресивно държание в “екшъна” с паркираните варненски коли

Преди три дни медиите избухнаха с паркирали неправилно варненски коли пред известна верига заведения за бързо хранене, във Велико Търново.

“Потърпевшият” Иво Мирчев е човекът дал гласност на случая в социалните мрежи. Оказва се, че г-н Мирчев сам се е опитал да се  набута между шамарите с арогантното си поведение, но безуспешно. Той описва ситуацията в пост, като “мутренска вахканалия”, оказва се обаче, че той е бил този, който е “мутреел”. Това става ясно от свидетел на събитието. Свидетелят твърди, че Мирчев укрил куп важни факти от случилото се.

Действително колите са били паркирали не съвсем правилно и това се вижда на снимките, но пред заведенито е имало предостатъчно паркоместа, които са били свободни. Мирчев обаче, явно е искал да паркира точно пред самия вход и след като не е имал шанса е започнал да вика и обижда с думите: “Мръсни мутри, превзехте държавата! Кого пазите?”. Последвали са още обиди и въпроси, от типа на колко книги са прочели. От страна на бодигардите реакция е нямало. Очевидно не са искали да се разправят за нищо и никаква ситуация, и просто са си тръгнали.

“Екшънът”, в който главен и явно единствен участник е бил Мирчев, се е разиграл за няколко минути.

източник: Проватон

Материалът Иво Мирчев е бил този с агресивно държание в “екшъна” с паркираните варненски коли е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване