05/02/18 07:48
(http://regiona.bg/)

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов с важно съобщение за обществеността в Благоевград

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов идва в Благоевград и ще излезе с важно съобщение за обществеността в града . На 03.05.2018 г. (четвъртък), от 11:00 до 12:00 часа в зала № 5, намираща се на партерния етаж на община Благоевград, ще бъде проведена пресконференция на тема: „Начало на подписката в подкрепа на провеждането на национален референдум с въпрос – „Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото, като официална валута в Република България“ в град Благоевград, както и по-нататъшните планове на Партия „Възраждане”, свързани с дейността и присъствието й в община Благоевград и Благоевградска област.

На пресконференцията ще присъстват: Костадин Костадинов – председател на Възраждане, Андон Тодоров – зам. председател на „Партия на Зелените” както и общинските съветници – Цветозар Балабанов, зам. председател на Общински съвет – Благоевград, и Цвета Рангелова.

Материалът Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов с важно съобщение за обществеността в Благоевград е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване