05/02/18 03:41
(http://www.clubz.bg/)

Тръмп сам си съчинил медицинско свидетелство

Доналд Тръмп си съчинил сам медицинското свидетлство по време на предизборната кампания през 2016 година, разкри тогавашният лекар на милиардера Харол Бърнстейн, цитиран от Си Ен Ен.

Документът е бил насила подписан от доктора, а в него се изтъквало, че при прегледа на Тръмп не са открити никакви значими здравни проблеми.

"Той напълно ми продиктува медицинското. И аз го подписах", разказва Бърнстейн. "Здравното удостоверение е абсолютно измислено", добавя лекарят.

Документът е публикуван през декември 2015 година. В него е записано, че Тръмп има "отлично кръвно налягане" и "няма никакви проблеми със здравето". Освен това се изтъква, че Доналд притежава "голяма сила и издръжливост". Написано е, че той не злоупотребява с цигари и алкохол, както и че никога не е бил диагностициран за ракови заболявания. Отбелязано е също, че не са му правени сериозни операции освен премахването на апендисита на 10-годишна възраст и е направено заключението, че ако Тръмп стане президент то "той ще е най-здравият човек, който някога е заемал този пост".

Бърнстейн разказва пред тв NBC, че през февруари 2017 година в кабинета му влезли съветник и телохранител на Тръмп, придружен от още двама мъже. Те взели всички записи на лекаря, засягащи здравето на Тръмп. Тогава били прекъснати всички връзки с лечителя.

Това станало след като Харолд разгласил пред журналисти, че е изписвал на Тръмп лекарства за растеж на косата, за здрава кожа и за намаляване на холестерола.

В началото на тази година официално бе публикувано комюнике от военната болница в Бетезда за здравето на президента, в което се казва, че той е в отлична форма и напълно годен да изпълнява задълженията си - физически и ментално.

Публикувана на 05/02/18 03:41 http://clubz.bg/67334-trymp_sam_si_sychinil_medicinsko_svidetelstvo

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване