05/03/18 03:59
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Близнаци правете нещата различно, Везни слушайте повече, Стрелци вие водете ума си

Хороскоп за 03 май 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес ще имате нужда да учите другите, да им показвате ‘правия’ път, което може да ви вкара в неудобни ситуации. Прекрасно е да предавате опита и знанията си, но още по-добре е, ако го правите с мярка и на място. Избягвайте да натрапвате мнението си. Следвайте естествения ход на нещата.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Интуицията днес ще ви води в правилната посока. Опитайте да се оставите на мъдростта на живота. Не насилвайте нещата. Имате нужда да трансформирате някои чувства, да се почувствате сигурни и спокойни и днес е денят, в който става промяната. Избягвайте да попадате в капана на обвиненията, търсете изход, а не вина.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес чувствата ще са доста неустойчиви. Енергията на промяната ще ви съпътства особено в партньорските връзки. Правете нещата по нов начин, търсете различното, уникалното, онова което само в тази комбинация от хора и обстоятелства е възможно. Избягвайте емоционалните изблици, обидчивостта, не очаквайте прекалено много от другите. Просто бъдете изключителни.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Може да ви връхлетят неочаквани чувства към хората, с които работите по най-незначителен повод. Не позволявайте раздразнението от работата да повлиява на личните ви отношения и връзки. Не се опитвайте да правите компромиси, опитайте се да намерите решение, което ще удовлетвори всички. Избягвайте да давате прекалено много обяснения и да попадате в капана на виновността. Правете нещата различно, не следвайте познати схеми, експериментирайте.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Емоциите ви днес определено ще са силни. Около вас може да се наблюдават заря или просто фойерверки от чувства. Е, може би в един момент ще го правите повече заради публиката, отколкото заради себе си. Важното е да не преигравате. Правете нещата с радост и желание, вдъхвайте им живот. Ибягвайте да говорите прекалено много, да обещавате неизпълними неща, да важничите.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Мен и мой ще са движещите ви сили днес. Ще търсите сигурността на познатото, уюта на дома, приятелите. Все пак не забравяйте, че зоната на комфорт не е мястото, което разжда великите постижения. Избягвайте да се самосъжалявате. Правете нещата практично, търсете резултат.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще сте любопитни заради самото любопитство. Лесно ще се изразявате и ще споделяте с другите дори онова, което не е за споделяне. Избягвайте да се влияете от средата и обстановката, следвайте собствените си критерии. Слушайте повече и говорете по-малко.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес ще имате доста добът нюх към нещата, които носят стойност и печалба. За да се чувствате емоционално нахранени днес, ще трябва да усещате сигурността на собствения си дом, на собствената си банкова сметка и да имате увереност, че утрешния ден няма да ви донесе изненади. Избягвайте да си създавате сами стресови състояния заради неща, които не зависят от вас. Правете нещата заради самата радост от случването и материализирането.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес ще сте доста плахи и несигурни, което определено не е вашето амплоа. Позволете на въображението си да ви покаже най-добрия сценарий за нещата днес. Избягвайте проявите на безпокойство, ако трябва правете дихателни практики или просто спрете за 5 минути и се опитайте да не мислите за нищо. Не позволявайте ума да ви води, водете го вие.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Може да сезасегнете напълно безпочвено. Не правете умствени спекулации, просто попитайте човека какво е имал предвид. Не жертвайте времето и ресурса си просто така, бъдете практични, бъдете логични.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ден за социални контакти и не емоциите ще ви водят, а напротив логиката и чистата мисъл. Освен това ще сте безпристрастни и обективни. Е, често ще сменяте целите и приоритетите си дори в рамките само на този ден,но пък нищо не е съвършено. Избягвайте да се фиксирате върху една единствена позиция. Правете неща ‘на полза роду’.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес за вас ще е от изключителна важност мнението на другите, но най-вече на шефа ви. Това е смислено от гледна точка на това, че човекът над вас би трябвало да има по-мащабен поглед. Обаче да следвате сляпо някой, който не знае за какво става дума, е наивно и дори глупаво. Чуйте другите, но имайте своята собствена позиция.

 

Материалът Астропрогноза: Близнаци правете нещата различно, Везни слушайте повече, Стрелци вие водете ума си е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване