05/03/18 06:56
(http://www.klassa.bg/)

Восъчна фигура на Бойко Борисов до Тръмп и Путин в ретромузея във Варна

 Бойко Борисов се появи рамо до рамо със световните лидери Доналд Тръмп и Владимир Путин в ретромузея във Варна. Восъчна фигура на премиера е сред 50-те експоната, разположени отскоро в обособена специална зала, заяви собственикът на музея Цветан Атанасов.

„Отдавна спрях да избирам на кого да направим восъчна фигура. Хората просто питат защо този е тук, а друг го няма. Така беше за Лили Иванова, Христо Стоичков, Криско... Когато питанията за г-н Борисов станаха много реших, че и той трябва да намери място в експозицията”, призна Атанасов. Така се появява восъчната фигура на премиера.

„Тя обаче е от периода му на главен секретар на МВР, когато беше доста по-втален. Това тяло може да влезе в неговата генералска униформа. Ако ни я даде, можем да го преоблечем”, отбеляза още Цветан Атанасов. Това е вторият български политик, намерил място в музея, след восъчно изваяния Тодор Живков.

Изработването на фигурата на Борисов е отнело около 6 месеца, за да бъде изпипан всеки един детайл. „Една жена ми каза, че не го харесва като политик, но го харесва като мъж. Той си има тази харизма – на мъжкар и хората го харесват”, каза още собственикът на музея. В момента се изработват още 5 нови фигури – на боксовата легенда в тежката категория Кубрат Пулев и няколко Холивудски знаменитости. Хлапетата обаче настоявали и за Гери –Никол, която вече не е само варненска знаменитост и скоро може да се появи сред известните личности в ретро музея, който е в най-големия търговски център на Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване