05/03/18 13:10
(http://regiona.bg/)

Съветничката Злата Ризова пита: Като спасим Скаптопара с референдум, след това можем ли да спасим и Благоевград?

Общинската съветничка Злата Ризова пусна любопитен пост в социалната мрежа свързан с наболялата тема за разкопките в Покровник. Съобщението и гласи: Дали може след като спасим Скаптопара, след това  да спасим и Благоевград?
След публикацията и заваляха десетки коментари като едни предполага, че може, а други преценяват, че вече е твърде късно.

„Злати, воеводке, за огромно съжаление Благоевград се превръща в дълбока провинция… ама много дълбока . Колко фирми са открили производства в града през последните години и защо инвеститорите не искат да чуят за Благоевград, защо благоевградчани масово бягат в чужбина…

Защо важни инфраструктурни проекти продължават да се неглижират, до утре мога да питам- отговор смислен няма да получа, коментира бившият общински съветник д-р Владимир Пандев.

 

Материалът Съветничката Злата Ризова пита: Като спасим Скаптопара с референдум, след това можем ли да спасим и Благоевград? е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване