05/07/18 18:23
(http://budnavarna.bg/)

Romantic Bachata and Kizomba Festival завладява Варна

Romantic Bachata and Kizomba Festival е събитие, уникално не само за гр.Варна, а и за цяла България.

С популяризирането на социалните танцови стилове, като Салса, Бачата и Кизомба,тепревърнаха танцуването в достъпно за хора от различни възрасти. В последните години рязко нарастна интереса към стиловете Бачата и Кизомба, като почитателите на тези стилове започват числено да надвишават почитателите на Салса.

За първи път в България през 2017г се проведе първото издание на Romantic Bachata and Kizomba Festival, който е различен с това, че предоставя възможност за среща на любителите и професионалистите в областта конкретно на Бачата и Кизомба в рамките на този фестивал,  което го прави уникален и предпочитан сред многобройните танцуващи тези два стила.

Февстивалът предстои да се проведе за втора поредна година, като тази година е на 21-23 Септември 2018. Както и миналата година, така и тази ще се радваме на топлото гостоприемство на СОК Камчия и тяхната многофункционална база с най-добрите условия за провеждане на такова събитие.

В рамките на 3 дни всички участници във фестивалаимат уникалната възможност да присъстват и проведат танцови семинари през деня, а вечерите са обогатени с невероятни шоупрограми от национални и международни изпълнители от цял свят, включително и носители на световни титли по Бачата и Кизомба!Очакваме световните звезди Габриел и Летисия от Аржентина, Сара Лопез от Испания, Мандела от Португалия, Антонио и Естефания, Хоан и Ная от Испания, Антонис и Хара от Гърция, и не на последно място нашите български шампиони Теодора и Димитър както и едни от най-изявените български артисти и преподаватели! За доброто настроение на танцуващите сме поканили също гост DJиРадикалотФранция и РаянМайлсотИспания!

Екипът от организатори в лицето на Танцова школа Sunny Dance studio, гр.Варна и Туристическа Агенция U-Point, гарантират и са се постарали тоази фестивал да е едно незабравимо изживяване. И ако първото издание беше сравнено с изживяна приказка, сега вярваме, че магията на тразгодишното издание ще е още по-силна за всички, които се включат в събитието!

Материалът Romantic Bachata and Kizomba Festival завладява Варна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване